Skip to main content

Social Skills

Sociale vaardigheden: iedereen heeft ze. Maar niet iedereen weet ze even goed te gebruiken in Sales. Samen met communicatieve en persoonlijke vaardigheden noemen we ze Social Skills. Ze zijn nauw met elkaar verbonden en overlappen dan ook in je omgang en interactie met je (potentiële) klanten.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met de volgende thema’s:

Omgaan met lastig gedrag

Als ‘lastige klanten of teamleden’ je tot wanhoop brengen dan is deze training echt iets voor jou.

Aanspreken en feedback geven

Het constructief en respectvol aanspreken van je gesprekspartner met als doel de ander te laten groeien.

Authentiek presenteren

Het op ontspannen en authentieke wijze geven van een presentatie waarbij jij jezelf volledig onder controle hebt.

Time management

Rust in je hoofd creëren door controle te krijgen over je agenda en het correct prioriteren van taken.

De inhoud voor in-company trainingen wordt in overleg met de opdrachtgever op maat gemaakt. Onze trainingen zijn geschikt voor elk niveau: voor startend salestalent tot doorgewinterde seniors.
Voor directe impact op meetbaar sales resultaat adviseren we je om ook naar de trainingen voor Commerciële Vaardigheden en Commerciële Mindset te kijken.

De volgende opdrachtgevers halen d.m.v. onze trainingsprogramma’s de maximale potentie uit hun teams:

skilled methode salescyclegroup training

Om te zorgen dat de deelnemers na de training écht aan de slag gaan met het ontwikkelen van hun mindset, werken we met de SKILLED-Methode in onze praktijkprogramma’s. Dit zijn persoonlijke 12 weken programma’s, met online en offline activiteiten en wekelijkse ondersteuning van de sales trainer. Zo worden de nieuwe vaardigheden in de dagelijkse praktijk ontwikkeld tot een nieuwe gewoonte.

Meer over de SKILLED©-methode

Ervaringen van commercieel leidinggevenden

De medewerkers blijven in het praktijkprogramma continu in hun leermodus. Zo maken ze de nieuwe skills veel beter en sneller eigen.

Alain ReesDirecteur CyberInc.

De combinatie van theorie en praktijk is echt uniek, waardoor men de druk voelt om voortdurend te oefenen en ze daadwerkelijk stappen maken in hun ontwikkeling.

Arthur de HaanDirecteur Nederland @ PNO Consultants

De leerdoelen zijn goed afgestemd op de persoon, customized in plaats van one-size fits all. Ook bleven mijn eigen leerdoelen als die van mijn collega's voortdurend top-of-mind.

Martijn NijhuisCo Founder @ Roamler

Bel of mail ons