Skip to main content

Trainingen

Al onze trainingsprogramma’s ontwerpen we op maat voor directe impact en meetbaar resultaat. De aandacht voor de dagelijkse praktijk staat centraal, waarin we continu antwoord willen geven op de vraag: “hoe dan?” 

De inhoud voor in-company trainingen wordt in overleg met de opdrachtgever op maat gemaakt. Onze trainingen zijn geschikt voor elk niveau: voor startend salestalent tot doorgewinterde seniors.

Onze programma's

Wij bieden verschillende praktijkgerichte programma’s om je team te laten groeien.

Commerciële Vaardigheden

Skills voor een optimale sales velocity.

Commerciële Mindset

De juiste mindset voor een sterke sales performance.

Social Skills

Skills voor mensgerichte interactie in sales.

De beproefde didactische SKILLED-Methode ©

skilled methode salescyclegroup training

Om te zorgen dat de deelnemers na de training écht aan de slag gaan met wat ze geleerd hebben, werken we met de SKILLED-Methode© in onze praktijkprogramma’s. Dit zijn persoonlijke 12 weken programma’s, met online en offline activiteiten en wekelijkse ondersteuning van de sales trainer. De nieuwe vaardigheden worden zo in de dagelijkse praktijk ontwikkeld tot een nieuwe gewoonte. 

skilled methode salescyclegroup training

Lees meer

Ervaringen van deelnemers

"Het wekelijks contact met je coach en de Shared Learning sessies helpen bij het onder de knie krijgen van je nieuwe gewoontes. Je leert van successen en uitdagingen van je team, maar bespreekt ook hoe je jouw doelen in praktijk hebt gebracht."

Marel van BemmelSenior Accountmanager

"Zonder de training en het praktijkprogramma zou ik nooit dezelfde rust en sfeer bereikt hebben die ik nu wel bereik. Dat heeft geleid tot veel betere klantgesprekken."

Simon van VeghelConsultant

"Door het praktijkprogramma ben ik heel bewust aan de slag gegaan met wat ik in de training geleerd heb. Het online programma en de persoonlijke coaching zorgden ervoor dat ik wekelijks werd uitgedaagd."

Iris DormansAccountmanager

Bel of mail ons