Skip to main content

SKILLED-Methode

Leren om écht te verbeteren

Salescyclegroup traint met de SKILLED-methode©, zodat kennis zich wortelt in de gewoontes van de deelnemer. We hanteren een 12-weekse trainingscyclus waarbij ingespeeld wordt op de individuele behoeftes van de deelnemer.

Resultaat? Een leercurve die duurzaam is én rendement oplevert.

Persoonlijke aandacht

Deelnemers leren door middel van persoonlijke coaching die gericht is op de individuele groeikans(en).  Gecombineerd met de peer-to-peer praktijkopdrachten zorgt dit voor effectieve, meetbare resultaten.

On-demand online leeromgeving

Het beste van twee werelden. De persoonlijke coaching wordt bij Salescyclegroup gecombineerd met een uitgebreide e-learning omgeving met toegang tot een persoonlijk leerpad en on-demand support.

Verbetering van de salescyclus

Bij Salescyclegroup verbeteren we salesresultaten door de focus op ieder aspect van de salescyclus: het aantal kansen, de gemiddelde dealwaarde, de winrate en de lengte van de cyclus. Hierdoor zien we direct rendement in de dagelijkse praktijk.

Wat is het SKILLED-praktijkprogramma ©?

  • TRAINING – Direct na de training start een 12-weken praktijkprogramma, waarbij ingespeeld wordt op de individuele behoeftes van elke deelnemer.
  • PERSOONLIJK PRAKTIJKPLAN – Het praktijkprogramma is erop gericht geleerde vaardigheden uit de training te laten beklijven. Deelnemers gaan de geleerde vaardigheden toepassen in hun eigen praktijk. Daarom maken we met elke deelnemer eerst een persoonlijk praktijkplan, afgestemd op groeikansen, motivatie en ambities en met een uitgekiende balans tussen eenvoud en uitdaging. Eenvoud om te gaan doen en uitdaging om te blijven doen.
  • APP SUPPORT – Deelnemers gaan leren door te doen in hun eigen praktijk. Via een app doorlopen ze wekelijks een sessie uit hun microlearning-programma, afgestemd op hun persoonlijk praktijkplan. Dit programma biedt inhoud en ruimte voor reflectie d.m.v. korte opdrachten.
  • SHARED LEARNINGS – Om de week vergroten we de betrokkenheid van de verschillende deelnemers naar elkaar. Via een online Shared Learning delen ze ervaringen en leren ze van elkaar. Bovendien kunnen deelnemers on-demand een 1-op-1 inplannen met de trainer.
  • MEETBAAR RESULTAAT – We ronden het praktijkprogramma af met een presentatie van de leerrendement en de meetbare resultaten. De deelnemers ontvangen een e-workbook met een overzicht van de theorie en een certificaat.

skilled methode salescyclegroup training

De zeven voordelen van het SKILLED-praktijkprogramma ©

1

Stok achter de deur voor deelnemers en managers

Waardevolle vaardigheden beklijven, doordat deelnemers gaan doen en blijven doen
2

Direct impact

Alles draait om het toepassen in de eigen praktijk, zo is er direct een positief effect en ROI te zien
3

Altijd en overal

Deelnemers leren online en offline, waar en wanneer ze willen
4

Leren van elkaar

Er wordt actief geleerd van elkaar. De deelnemers voelen zich betrokken, wat zorgt voor een bewezen resultaat van 20% meer leerrendement
5

Meetbaar resultaat

We meten waar mogelijk resultaat en realiseren een gemiddelde groei van 25% in sales succes
6

Private learning

Deelnemers boeken echt progressie d.m.v. een persoonlijk praktijkprogramma
7

Kado voor manager en deelnemers

Voor managers is dit de ultieme manier om deelnemers te laten groeien en daar veel tijd op te besparen

Ervaringen van deelnemers

“Door het SKILLED Praktijkprogramma wordt je ‘gedwongen’ om ermee aan de slag te gaan.”

Gido AkseConsultant

“De training is een echte “doen” training die ervoor zorgt dat je met je doel en focusvaardigheden bezig blijft. Vooral dat blijven doen ná een theoretische training voegt voor mijzelf veel waarde toe.”

Liljana PetkovskiConsultant

“Zonder het Skilled Praktijkprogramma zou ik niet goed voorbereid en zelfverzekerd de telefoon oppakken en bezwaren kunnen weerleggen."

Jordy van PeerConsultant