Skip to main content

Over de Salescyclegroup

De Salescyclegroup is een eigentijds trainingsbureau. Actief in salestraining en -coaching met de nadruk op het praktijkleren: de directe ontwikkeling van de deelnemers in de praktijk. De Salescyclegroup levert resultaat op individueel niveau (en dat draagt bij aan de organisatiedoelstellingen): een leercurve die duurzaam is en rendement oplevert.

Het team

De Salescyclegroup bestaat uit een team van zeer gemotiveerde trainers met een zorgvuldig opgebouwd netwerk. Samen hebben zij jarenlange ervaring bij groeiende, vaak internationaal opererende, organisaties. Wij bieden praktijkgerichte salestrainingen op gebied van commerciële vaardigheden en mindset. De trainers zijn allen opgeleid om de SKILLED-methode te gebruiken.

Een training van de Salescyclegroup is geen dagje uit. Het is écht leren, hard werken. Maar daardoor bewezen effectief.

Twijfel niet en vraag ons het hemd van het lijf! We vertellen je graag meer over onze aanpak én hoe het voor jouw organisatie kan werken!

Team Salescyclegroup

Daarom kies je voor ons

  • De werkwijze van de Salescyclegroup kenmerkt zich door een gestructureerde praktische aanpak.
  • De trainers zijn experts in hun vakgebied. Gedreven, betrouwbaar en betrokken.
  • Met een berg aan praktijkervaring!
Neem vandaag nog contact op

Jorien Licht-Geerts
LinkedIn
Sales Trainer

Sandra over Jorien: “Jorien is een professionele en zeer toegankelijke sales expert. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan altijd centraal bij haar.
Ze heeft een zeer klantgerichte instelling waarbij zij (mee)denkt in kansen en oplossingen.”

Camiel Klinkhamer
LinkedIn
Founder & Sales Trainer

Sandra over Camiel: “Camiel is een pro op het gebied van het voeren van sales gesprekken. Hij laat je tot de kern komen door het stellen van de juiste vragen. Dit doet hij op een uitdagende wijze waarbij niet hij maar jij jezelf overtuigd van een besluit. “

sandra janssen bos trainer salesyclegroup skilled methode

Sandra Janssen-Bos
LinkedIn
Trainer Social Skills

Camiel over Sandra: “Sandra is een professionele, energieke en zeer hartelijke trainer die feilloos haar vinger op de zere plek weet te leggen. Ze heeft veel aandacht voor de individuele leerbehoeftes en is zeer betrokken bij de ontwikkeling van deelnemers. Dit maakt dat samenwerken en getraind worden door Sandra een ‘feestje’ is met dik resultaat.”

Niels Rodrigues
LinkedIn
Sales Trainer

Jorien over Niels: “Niels is een gedreven sales professional. Zijn kennis en praktijkervaring in prospecting, social selling en datagedreven sales brengt hij met veel enthousiasme over in zijn trainingen.”