Wij geloven dat elke dag leren de basis is voor groei en succes.

Onze methodiek en werkwijze is ontstaan vanuit een jarenlange internationale praktijkervaring in sales, salesleiderschap en training.  Onze persoonlijke ontwikkeling en die van onze voormalige salesteams heeft altijd voorop gestaan. Dit resulteerde in gedreven teams, lager verloop en hoge sales cijfers.

Wij zijn gedreven om sales teams en professionals sterker te maken voor het leven.
Onze methodiek en werkwijze is ontstaan vanuit praktijkervaring in sales, het succesvol aansturen van sales teams en training & coaching van zowel de sales frontlinie als het sales management.

Onze programma’s richten zich op sales teams, leidinggevenden en professionals die zich willen blijven ontwikkelen in sales. Investeer in het borgen van salesontwikkeling, de basis voor continue groei en succes.
Voor nu en in de toekomst.

Camiel Klinkhamer

Specialist in het borgen van salesontwikkeling en klantgericht leiderschap. Gedreven om anderen sterker te maken in het leven door uit te dagen met focus op commercie en hospitality.

Camiel is oprichter en CEO van de Salescyclegroup.

+31 6 12 47 59 80
camiel@salescyclegroup.nl

Een Sales Professional, Trainer, Coach, Onboarding Specialist en Change-agent. Gedreven om mensen te zien ontwikkelen, groeien en drempels te overwinnen in de vakgebieden commercie en klantgerichtheid.

Jorien is partner van Salescyclegroup en eigenaar van Salescycle Training.

+31 6 23 22 65 99
jorien@salescyclegroup.nl

Jorien Geerts

Onze partners

Partner NCOI Salescyclegroup

Partner Salescyclegroup Boertien Vergouwen Overduin

De Salescyclegroup bestaat uit ervaren en succesvolle trainers en professionals. Op basis van vraagstukken die specialisatie en ervaring vereisen, zetten we de talenten van deze professionals in waar nodig.

Ben jij zelf trainer met een specialisme dat sales resultaten laat groeien en geloof jij ook in het borgen van ontwikkeling? Bel ons dan om te bepalen of we onze krachten kunnen bundelen.

Plan een afspraak