Skip to main content

Onze trainers

jorien licht geerts salescyclegroup

Jorien Licht-Geerts

Partner

Een Sales Professional, Trainer, Coach, Onboarding Specialist en Change-agent. Gedreven om mensen te zien ontwikkelen, groeien en drempels te overwinnen in de vakgebieden commercie en klantgerichtheid. Jorien is partner van Salescyclegroup en eigenaar van Salescycle Training.

Sandra over Jorien: “Jorien is een professionele en zeer toegankelijke sales expert. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan altijd centraal bij haar.
Ze heeft een zeer klantgerichte instelling waarbij zij (mee)denkt in kansen en oplossingen.”

camiel klinkhamer salescyclegroup

Camiel Klinkhamer

Founder

Specialist in het borgen van salesontwikkeling en klantgericht leiderschap. Gedreven om anderen sterker te maken in het leven door uit te dagen met focus op commercie en hospitality. Camiel is oprichter en CEO van de Salescyclegroup.

Sandra over Camiel: “Camiel is een pro op het gebied van het voeren van sales gesprekken. Hij laat je tot de kern komen door het stellen van de juiste vragen. Dit doet hij op een uitdagende wijze waarbij niet hij maar jij jezelf overtuigd van een besluit. “

sandra janssen bos trainer salesyclegroup skilled methode

Sandra Janssen-Bos

NOBTRA gecertificeerd

Sociale vaardigheden: iedereen heeft ze. Maar niet iedereen weet ze even goed te gebruiken. Samen met communicatieve en persoonlijke vaardigheden noemen we ze soft skills.
Ze zijn nauw met elkaar verbonden en overlappen dan ook in je omgang met anderen.
Mijn expertise is jou te helpen bij de ontwikkeling van vaardigheden zoals timemanagement, presenteren, situationeel leidinggeven en effectief communiceren.

Camiel over Sandra: “Sandra is een professionele, energieke en zeer hartelijke trainer die feilloos haar vinger op de zere plek weet te leggen. Ze heeft veel aandacht voor de individuele leerbehoeftes en is zeer betrokken bij de ontwikkeling van deelnemers. Dit maakt dat samenwerken en getraind worden door Sandra een ‘feestje’ is met dik resultaat.”

niels rodrigues salescyclegroup

Niels Rodrigues

New-business sales is sinds 2020 wederom enorm veranderd. Prospecting, social selling en datagedreven sales zijn dé commerciële skills om de salesperformance naar een hoger niveau te tillen. Niels zijn expertise is “Newschool Sales”, waarin hij met name aandacht heeft voor de dagelijkse praktijk anno 2020-2021.

Jorien over Niels: “Niels is een gedreven sales professional. Zijn kennis en praktijkervaring in prospecting, social selling en datagedreven sales brengt hij met veel enthousiasme over in zijn trainingen.”