Ga de potentie uit je team ECHT benutten!

 

Creëer een lerende salesorganisatie

1
1

Wil jij het succes van je commerciële teamleiders laten verdubbelen, maar ervaren ze dit als een uitdaging? Is commercieel leiderschap nieuw voor ze? Of zoek je een fris kritisch klankbord voor ze?

Wij laten ze groeien als impactvolle sales teamleider naar een high-performance teamcultuur, waarin men leert van elkaar. Een unieke combinatie van online en offline activiteiten in bitesize stukjes maakt het ze makkelijk met weinig tijd.

Wil jij ook een verdubbeling van het teamsucces voor je commerciële teamleiders, vraag dan een gratis gesprek aan!

Gratis gesprek aanvragen

Betere resultaten door:

 • Duidelijke strategie
 • Heldere structuur en processen
 • Inzet juiste leiderschapsstijlen
 • Creëren van de lerende salesorganisatie

Waarom wij je team laten groeien:

We leven in een wereld waar elke dag leren de basis is voor de toekomst. Leren doe je niet alleen in een training maar met name in je praktijk en van elkaar. Maar door de druk en hectiek van alledag is het niet eenvoudig om vaardigheden actief te blijven doorontwikkelen in je praktijk.

Daarom gaan we samen met de deelnemers, in kleine stukjes ontwikkelen in hun eigen praktijk om direct en meetbaar nog sterker te groeien voor het leven.

LEAD LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

6.000,- per jaar

 • 4 Inspiratieworkshops (1-op-1)
 • 20x Klankborden (1-op-1)
 • 40 Weken persoonlijke tips & feedback
 • 360 Graden groeikansen in kaart
 • Exclusief toegang tot het online leerplatform
Gratis gesprek

1. Groeikans in kaart, 360 graden

Met zowel teamleden als mede-leidinggevenden uit de omgeving brengen we samen de leiderschap groeikansen in kaart. Op basis hiervan kiest de deelnemer wat ze in de praktijk verder gaan ontwikkelen.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap teamleider
sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap teamleider

2. We inspireren ze 1 op 1

In 1-op-1 workshops krijgen ze praktische technieken en vaardigheden gericht op de zelfgekozen groeikans. Samen gaan we de brug slaan van theorie naar hun praktijk om direct impact te maken.

Nu weten ze wat ze 12 weken moeten doen om hun doel te bereiken.

3. De leidinggevende wordt elke week beter

Elke week delen ze online hun praktijkervaringen en ontvangen ze persoonlijke tips en feedback van hun zelfgekozen supporter en Salescyclegroup.

Door te leren van elkaar en met focus en aandacht te doen in hun eigen praktijk worden ze elke week een stapje beter.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap
sales team persoonlijke ontwikkeling salescyclegroup

4. Ze doen het niet alleen

Ze krijgen een persoonlijke leiderschapscoach van Salescyclegroup die ze on demand kunnen bellen voor feedback, klankborden, vragen en advies.

Zo zijn we samen op reis om stap voor stap direct, resultaat te behalen in de praktijk.

5. Ze worden meetbaar sterker

We maken hun ontwikkeling zichtbaar, meten progressie waar mogelijk en geven persoonlijk advies over hun ontwikkeling en richting als impactvolle sales teamleider.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap

Wat anderen zeggen over het LEAD leiderschapsprogramma

Jorien en Camiel zijn beide zeer fijne, gedreven & kwalitatieve trainers om mee samen te werken. Door de kwalitatieve sessies en de vele feedback momenten merk je dat de accountmanagers elkaar blijven uitdagen en dat de conversie meetbaar wordt verbeterd. We gaan dit nu voor meer mensen inzetten.

Bas GelukHead of Growth at Temper

In dit programma ben ik terug gegaan naar de basics en hebben we een krachtige strategie met actiedoelen opgezet en deze ook de ‘norm’ gemaakt. Waar ik soms gewoon wilde ‘gaan’, heb ik geleerd, keer op keer de vragen te blijven stellen; “waarom doen we dit en wat halen we hier uit”. Voor mij was dit een enorm leerzame periode waar ik een sterkere sales manager door ben geworden!

Marie-Claire PardonCommercial Manager, Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Wat ik als prettig heb ervaren tijdens mijn Leadership – programma is dat je een personal coach hebt die continue ervoor zorgt dat je focus houdt op taken en het beste uit je haalt.
Ik heb geleerd “diep” te werken met focus en daardoor prioriteiten gedaan te krijgen, dat geeft een goed gevoel. Door het programma ben ik mij zichtbaarder op gaan stellen als leidinggevende waardoor het team mij nog veel meer is gaan waarderen. Was ik eerst alleen positief en een luisterend oor nu zien zij mij nu ook als Motivator, Supporter and Inspirator.

Vinanda PaapSenior Corporate Relations Associate MICE, Novotel Amsterdam Schiphol Airport

In dit persoonlijke jaarprogramma heb ik geleerd dat de juiste focus, aandacht en continuïteit, een voorwaarde is voor succes in sales. Tevens heb ik geleerd de knop om te zetten van denken naar doen, je ervaart dan echt de effecten ervan!
Dit resulteert in een cultuuromslag, waarbij iedereen een aandeel levert in het commercieel succes. Conversies groeien waarvan het aantal doorlopende contracten zelfs met 112%!

Bert BeverdamManager Oost PNO Consultants

Het LEAD leiderschapsprogramma biedt een ideale mix en frequentie van direct contact, telefoon en online. Hierin heb ik geleerd om het gewenste resultaat te bereiken, door bewust en zelfs al onbewust met situationeel leiderschap om te gaan. Dit resulteerde in meer rust, zelfsturing en actieve ontwikkeling, waardoor we al maanden op rij ons target hebben gehaald.

Mitchell de BosCity-Ops Randstad at Temper

Het klankboorden met een ervaren persoon buiten de organisatie heb ik als heel prettig ervaren. Ook geeft het programma een stok achter de deur om echt actief te reflecteren op mijn handelen. Door het Lead leiderschapsprogramma van Salescyclegroup ben ik bewuster leiding gaan geven aan mijn team en presteren mijn team leden nu zeer goed. Ik heb tevens meer interesse gekregen in het geven van leiding en ik durf met zekerheid te zeggen dat ik een betere manager ben geworden.

Timothy van GerrevinkTeam Lead City Launch bij Temper

Camiel heeft mij in het leiderschapsprogramma op een informele/actieve wijze
professioneel begeleid om het hart van de klant te bereiken.

Gerard FoekemaOwner at Lifestyle Media Group BV

Wat krijg je allemaal

in het LEAD Jaarprogramma?

 • 4 Inspiratieworkshops (1-op-1)
 • 12x Klankborden (1-op-1)
 • 40 Weken persoonlijke tips & feedback
 • 360 Graden groeikansen in kaart
 • Exclusief toegang tot het online leerplatform
Ik wil een gratis gesprek
Deel dit programma per mail