Ga de potentie uit je team ECHT benutten!

 

Creëer een lerende salesorganisatie

 

Waar salestraining stopt gaan wij verder

1
1

Wij verhogen het resultaat van training: waar training stopt, gaan wij namelijk door.

Leren van elkaar en in de dagelijkse praktijk biedt de beste resultaten. Door bitesize online en offline diensten te combineren in een inspirerend jaarprogramma laten we trainingen beklijven en realiseren wij tussen de 10% en 50% groei.

Salescyclegroup helpt zo salesprofessionals, commerciële teams en commercieel management bij het borgen van continue ontwikkeling.

Gratis gesprek aanvragen

Betere resultaten door:

 • Duidelijke strategie
 • Heldere structuur en processen
 • Inzet juiste leiderschapsstijlen
 • Creëren van de lerende salesorganisatie

Waarom wij je organisatie laten groeien:

Life long learning is de toekomst. Er wordt dan ook vaak geld besteed aan salestraining. Maar zelfs een inspirerende training blijkt het dagelijkse salesproces nauwelijks te beïnvloeden.

Uit onze ervaring en uit onderzoek blijkt dat 85% van een salestraining niet beklijft. Door de druk en hectiek van alledag is het voor deelnemers en hun leidinggevenden niet eenvoudig om directe en doorlopende opvolging te (blijven) geven.

Wij borgen sales ontwikkeling in een programma dat trainingsrendement verhoogt en direct meetbaar resultaat oplevert in de praktijk.

LEAD LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

6.000,- per jaar

 • 4 Inspiratieworkshops (1-op-1)
 • 20x Klankborden (1-op-1)
 • 40 Weken persoonlijke tips & feedback
 • 360 Graden groeikansen in kaart
 • Exclusief toegang tot het online leerplatform
Gratis gesprek

1. Groeikans in kaart, 360 graden

Met zowel teamleden als mede leidinggevenden uit de omgeving brengen we samen de leiderschap groeikansen in kaart. Op basis hiervan kiest de deelnemer wat ze in de praktijk verder gaan ontwikkelen.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap teamleider
sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap teamleider

2. We inspireren ze 1 op 1

In 1-op-1 workshops krijgen ze praktische technieken en vaardigheden gericht op de zelfgekozen groeikans. Samen gaan we de brug slaan van theorie naar hun praktijk om direct impact te maken.

Nu weten ze wat ze 12 weken moeten doen om hun doel te bereiken.

3. De leidinggevende wordt elke week beter

Elke week delen de deelnemers online hun praktijkervaringen en ontvangen ze persoonlijke tips en feedback van hun zelfgekozen supporter en Salescyclegroup.

Door te leren van elkaar en met focus en aandacht te doen in hun eigen praktijk worden ze elke week een stapje beter.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap
sales team persoonlijke ontwikkeling salescyclegroup

4. Deelnemers doen het niet alleen

Ze krijgen een persoonlijke leiderschapscoach van Salescyclegroup die ze on demand kunnen bellen voor feedback, klankborden, vragen en advies. Zo zijn we samen op reis om stap voor stap direct, resultaat te behalen in de praktijk.

5. Ze worden meetbaar sterker

We maken hun ontwikkeling zichtbaar, meten progressie waar mogelijk en geven persoonlijk advies over hun ontwikkeling en richting als high-impact sales leader.

sales manager salescyclegroup commercieel leiderschap

Wat anderen zeggen over het LEAD leiderschapsprogramma

Salescyclegroup heeft ons team op een informele/actieve wijze professioneel begeleid met een prachtig vervolg programma voor de lange termijn. Daardoor heeft ons team meer zelfvertrouwen gekregen om nog beter het hart van de klant te bereiken.

Gerard FoekemaOwner at Lifestyle Media Group BV

Door deelname aan de Salescyclegroup programma’s behalen we een hoger sales
rendement. De gestructureerde en consequente follow up maakt dat onze medewerkers zich sneller ontwikkelden en eerder hun doelstellingen bereikten. Alle deelnemers toonden als gevolg meer enthousiasme, initiatieven en engagement in hun werk hetgeen de gehele afdeling en het gehele hotel ten goede is gekomen.

Floris LichtGeneral Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport

In dit persoonlijke jaarprogramma heb ik geleerd dat de juiste focus, aandacht en continuïteit, een voorwaarde is voor succes in sales. Tevens heb ik geleerd de knop om te zetten van denken naar doen, je ervaart dan echt de effecten ervan!
Dit resulteert in een cultuuromslag, waarbij iedereen een aandeel levert in het commercieel succes. Conversies groeien waarvan het aantal doorlopende contracten zelfs met 112%!

Bert BeverdamManager Oost PNO Consultants

Wat ik als prettig heb ervaren tijdens mijn Leadership – programma is dat je een personal coach hebt die continue ervoor zorgt dat je focus houdt op taken en het beste uit je haalt.
Ik heb geleerd “diep” te werken met focus en daardoor prioriteiten gedaan te krijgen, dat geeft een goed gevoel. Door het programma ben ik mij zichtbaarder op gaan stellen als leidinggevende waardoor het team mij nog veel meer is gaan waarderen. Was ik eerst alleen positief en een luisterend oor nu zien zij mij nu ook als Motivator, Supporter and Inspirator.

Vinanda PaapSenior Corporate Relations Associate MICE, Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Jorien en Camiel zijn beide zeer fijne, gedreven & kwalitatieve trainers om mee samen te werken. Door de kwalitatieve sessies en de vele feedback momenten merk je dat de accountmanagers elkaar blijven uitdagen en dat de conversie meetbaar wordt verbeterd. We gaan dit nu voor meer mensen inzetten.

Bas GelukHead of Growth at Temper

Het klankboorden met een ervaren persoon buiten de organisatie heb ik als heel prettig ervaren. Ook geeft het programma een stok achter de deur om echt actief te reflecteren op mijn handelen. Door het Lead leiderschapsprogramma van Salescyclegroup ben ik bewuster leiding gaan geven aan mijn team en presteren mijn team leden nu zeer goed. Ik heb tevens meer interesse gekregen in het geven van leiding en ik durf met zekerheid te zeggen dat ik een betere manager ben geworden.

Timothy van GerrevinkTeam Lead City Launch bij Temper

Het LEAD leiderschapsprogramma biedt een ideale mix en frequentie van direct contact, telefoon en online. Hierin heb ik geleerd om het gewenste resultaat te bereiken, door bewust en zelfs al onbewust met situationeel leiderschap om te gaan. Dit resulteerde in meer rust, zelfsturing en actieve ontwikkeling, waardoor we al maanden op rij ons target hebben gehaald.

Mitchell de BosCity-Ops Randstad at Temper

Wat krijg je allemaal

in het LEAD Programma?

 • 4 Inspiratieworkshops (1-op-1)
 • 12x Klankborden (1-op-1)
 • 40 Weken persoonlijke tips & feedback
 • 360 Graden groeikansen in kaart
 • Exclusief toegang tot het online leerplatform
Ik wil een gratis gesprek
Deel dit programma per mail